Us presentem el primer número de la Col·lecció Atticus, la nostra col·lecció literària. Diàleg és una comèdia esplèndida d’Avel·lí Artís i Balaguer, pare de Tísner i gran dramaturg de les nostres lletres, que des de BonPort volem contribuir a recuperar. Perquè en el nou país que volem fer, no pot faltar-hi cap gran figura cultural i literària.

Tots els ingredients d’un clàssic

Diàleg ens arriba amb una vigència sorprenent un segle després que fos escrita: Ell i Ella, els protagonistes, sostenen una batalla diàlectica en una llengua fluïda i enginyosa, plena de jocs de sentit i tombs inesperats, digna dels personatges més cèlebres de Shakespeare o Goldoni. A mesura que el diàleg trepidant avança, afloren en un mateix espai la seducció, el poder i la injustícia social.

Experiència audioliterària

Llegir aquesta petita joia literària ja és, en si mateix, un goig. Però atès el seu caràcter teatral, hem volgut oferir-vos-en també una lectura dramatitzada a càrrec dels actors Sergi Argemí i Marta Catalan, de la companyia Alambiq. La maquetació (obra d’Irina Nanu, amb il·lustració d’Emma Pumarola) permet seguir de manera sincronitzada el text i la veu dels actors, cosa que incrementa el gaudi de la peça i permet, alhora, que aquest e-book sigui una eina didàctica molt útil per a les classes de literatura o llengua a les escoles.

 

*Instruccions tècniques: Per a una lectura òptima, compreu-lo a la nostra botiga, descarregueu-ne el fitxer (a l’iPad, iPhone, Mac o PC) i obriu-lo amb Adobe Digital Editions. O bé compreu-lo directament a iBooks Apple Store o Google Play (dispositius Android).

 

Vols llegir Diàleg? Compra’l aquí!

 

Amb el suport de:

Departament de cultura