BonPort Edicions publica continguts rellevants per al nou país que volem construir entre tots.

Des de la passió pel bon periodisme i les lletres precises ens endinsem en tots els àmbits d’interès per a la societat catalana (política, societat, cultura, medi ambient, tecnologia, ciència…). I ho fem mitjançant la publicació d’e-books i e-singles que permeten gaudir d’una experiència lectora adaptada als nous temps. Una experiència digital, de qualitat, ràpida però d’efectes duradors.

Els nostres e-singles, que publicarem mensualment, són petites dosis de lectura ideals per consumir en un vespre, en un trajecte de tren, aprofitant un àpat solitari. Cada petita dosi de lectura BonPort us descobrirà alguna cosa que abans no sabíeu i que ja no oblidareu.

A BonPort som independents de partits polítics i interessos econòmics. Som lliures, desacomplexats i ambiciosos a l’hora d’explorar les possibilitats i el potencial del nostre petit país.

Un e-single cada mes

Escrits per periodistes i escriptors de solvència contrastada, els e-singles BonPort (Col·lecció Nou País) ofereixen noves visions de Catalunya i ens permeten mirar més enllà de les nostres fronteres per aprendre d’altres societats i cultures que ens poden servir com a model. Perquè volem contribuir a fer un país millor: més net, més digne, més culte, més just i més transparent.