Per Sant Jordi, estrenem e-single i col·lecció!

posted in: e-single | 0

 

Avui, dia 23 d’abril, a BonPort Edicions estem d’estrena! Ja és a la venda el primer número de la Col·lecció Nou País: l’e-single La democràcia a l’helvètica de Pilar Carracelas. És la primera peça d’una sèrie amb la qual volem explorar les possibilitats que se’ns obren, en el marc del procés cap a la independència en què estem immersos, de construir un país millor.

A BonPort donem importància a l’accessibilitat, de manera que els nostres e-singles són aptes per a les persones amb ceguesa parcial o total. En versions successives, hi inclourem també funcions (com ara subtítols en el cas dels fitxers de vídeo) que els faran aptes, igualment, per al col·lectiu de persones sordes.

Podeu comprar La democràcia a l’helvètica a la nostra botiga, i el podreu llegir amb iPad, iPhone i ordinador (en el darrer cas, mitjançant iBooks, Adobe Digital Editions i Google Play, així com també Readium, extensió gratuïta de Google Chrome). Ben aviat el posarem a la venda, així mateix, a Amazon, iBooks Store i Google Play, i es podrà llegir amb Kindle i lectors Android.

Comprar e-singles BonPort és donar suport a la cultura catalana i al nou país que ja estem construint.

Vull comprar La democràcia a l’helvètica

Deixa un comentari