Una galeta (o cookie) és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al vostre navegador quan visiteu pràcticament qualsevol pàgina web. La utilitat que tenen les galetes és que el web es recordi de la vostra visita quan torneu a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut del web al vostre perfil i necessitats; sense galetes, els serveis que ofereix qualsevol pàgina web serien considerablement més deficients. Si voleu consultar més informació sobre què són, què emmagatzemen i com es poden eliminar, desactivar, etc., feu clic a aquest enllaç.

Galetes emprades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, us detallem l’ús que aquest web fa de les galetes per tal d’informar-vos-en amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web fa servir les següents galetes pròpies:

  • Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que deixen comentaris al bloc són humans i no pas aplicacions automatitzades. D’aquesta manera combatem l’spam.

També fa servir les següents galetes de tercers:

  • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites de la pàgina. En fer servir aquest web, doneu el vostre consentiment a Google perquè tracti informació sobre vosaltres. Per tant, per a l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit caldrà que us poseu en contacte directament amb Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social fa servir les seves pròpies galetes perquè pugueu fer clic a botons com ara M’agrada o Comparteix.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podreu exercir el vostre dret de desactivació o eliminació de galetes a aquest lloc web. Aquestes accions es duen a terme de manera diferent en funció del navegador que estigueu fent servir. Aquí teniu una guia ràpida per als navegadors més populars.

Notes addicionals

  • Aquest web i els seus representants legals no es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i és des d’allà que heu d’efectuar el vostre dret a eliminar-les o desactivar-les. Ni aquest web ni tampoc els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels dits navegadors.
  • En alguns casos cal instal·lar galetes per tal que el navegador no oblidi la vostra decisió de no acceptar-les.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa les emmagatzema en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, tret dels casos en què això sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei hi obligui. Google assegura que no desa la vostra adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar informació detallada sobre el tema en aquest enllaç. Si voleu informació sobre l’ús que Google fa de les galetes, us adrecem a aquest altre enllaç.
  • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la secció “Contacta’ns”.