Alcem el teló! Enregistrant “Diàleg”

posted in: e-book, e-single, llibre electrònic | 0

Marta Catalan i Sergi Argemí, de la companyia Alambiq, són els actors que han posat veu als protagonistes de Diàleg (1914), una comèdia fresca i punyent d’Avel·lí Artís i Balaguer que publicarem properament a la Col·lecció Atticus. L’enregistrament es va fer ahir a l’estudi d’Emma Pumarola,Diàleg. Marta i Sergi a Barcelona, i ara començarà el procés d’edició.

Aquesta lectura dramatitzada –que inclourà efectes sonors– formarà part del llibre digital, així com també un vídeo-entrevista a Francesc Foguet i Boreu, professor de la UAB, especialista en teatre i coneixedor de l’obra d’Artís i Balaguer.

Des de BonPort, volem contribuir a la recuperació d’aquest gran dramaturg de les nostres lletres, pare d’Avel·lí Artís-Gener, Tísner. Artís i Balaguer va conrear, durant les primeres dècades del segle XX, un tipus de teatre popular de qualitat que omplia de gom a gom els escenaris de Barcelona i que va contribuir a forjar una llengua literària alhora genuïna i natural.

Diàleg és una obra fresca, ràpida i plena d’enginy lingüístic, de gran vigència i interès per al lector actual. Ben aviat, a BonPort Edicions!

 

Deixa un comentari